Mivel bízhatsz meg minket?

Weboldal szövegezése

Webshop termékleírásai

Hírlevelek írása

i

Blogírás

Facebook-posztok

b

Landing page

Gépelés

j

Szlogenírás

Áraink

Általános tartalomírás, szövegezés esetén:

Tipikusan ilyen feladat a honlap szövegezése, termékleírások készítése, blogírás, hírlevélírás.

Munkadíjunkat a leütésszám alapján határozzuk meg. A leütésszám tartalmazza a szóközöket és a központozást is.

Normál ár: 2 Ft/leütés

Normál megbízás esetén a teljesítési határidőt közösen beszéljük meg.

Sürgősségi ár: 4 Ft/leütés.

Sürgős megbízás esetén minden munkánk elé vesszük a te megbízásod, s terjedelemtől függően akár 24 órán belül el is készülünk vele.

Nagyobb terjedelmű szövegek, rendszeres megbízás esetén egyedi árajánlatot adunk.

Áraink áfa nélkül értendők, alanyi adómentes számlát állítunk ki.

Facebook-oldal posztírása esetén csomagáraink vannak:

Minimál

  • Havi 4-8 poszt. A posztok mennyisége függ a témától, a tőled kapott plusz információktól, adott hónap aktualitásaitól, ünnepeitől.
  • Ára: 10 000 Ft/hó.

Haladó

  • Havi 8-16 poszt. A posztok mennyisége függ a témától, a tőled kapott plusz információktól, adott hónap aktualitásaitól, ünnepeitől.
  • Ára: 20 000 Ft/hó.

Profi

  • Havi 30+, napi szintű posztolás. A posztok mennyisége függ a témától, a tőled kapott plusz információktól, adott hónap aktualitásaitól, ünnepeitől.
  • Ára: 50 000 Ft/hó.

Mindegyik csomag esetén az együttműködésünk kezdetén átnézzük a teljes Facebook-oldalad, s ha szükséges, javaslatokat teszünk a változtatásokra (adatok, profilkép, borítókép stb.). A posztokhoz természetesen biztosítjuk a jogtiszta képeket, videókat, melyeket szükség szerint meg is szerkesztünk, feliratozunk, vízjelezünk.

Áraink áfa nélkül értendők, alanyi adómentes számlát állítunk ki.

Garanciák

Pénz-visszafizetési garancia

Amennyiben elégedetlen vagy a szolgáltatásunkkal, s ezt a megrendelést követő 30 napon belül jelzed felénk, akkor mi kérdezés nélkül visszafizetjük neked a megrendelésed árát.

Oktatás

Amennyiben szeretnéd megtanulni a szövegírás különböző típusait, fortélyait, abban is örömmel állunk a rendelkezésedre. Az oktatásaink magánoktatás jellegűek, azaz csak te és az oktató vagytok jelen, így kizárólag rád koncentrálunk, a te tempódban haladunk, a számodra fontos témaköröket járjuk végig, a vállalkozásod számára megfelelő fontossági sorrendben. A tanulás személyesen Szegeden vagy online is megoldható. Egy óra díja 10 000 Ft. Hétvégi időpont esetén 12 000 Ft/óra. Időpont-egyeztetéshez vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat